FORSIDE
PRODUKTER
OM INPERSON
KONTAKT
REFERENCER
PRIVAT

Coaching
Coaching og Ledersparring

Stil skarpt på dine mål og nå dem.

Du medbringer aktuelle problemstillinger som du ønsker coaching eller ledersparring på, eller du finder frem til fokus for den enkelte session sammen med mig. Jeg stiller spørgsmålene - du finder svarene.

Du kan vælge at fokusere på din funktion som personaleleder eller dig som menneske og dit personlige lederskab. Coaching og Ledersparring hos Inperson tager udgangspunkt i dig som både leder og menneske og arbejder ud fra et holistisk udgangspunkt. Ledere i dag har brug for kompetencer der ligger indenfor de meget personlige områder som kræver en høj grad af social-, følelsesmæssig- og relationel intelligens. Derfor tager jeg afsæt i en ramme der kombinerer disse tre områder indenfor ledelse og mennesket bag.

Strukturen for en 1:1 session hos mig er baseret på tre trin:

1. Målsætning
2. Spørgsmål, refleksion og svar
3. Opsamling og evaluering

Stress forebyggelse

Stressvejledning og coaching vedr. din egen eller dine medarbejdere trivsel og forebyggelse af stress tilrettelægges efter dine ønsker. Jeg præsenterer dig for viden om stress og værktøjer du kan bruge til at opbygge en stresskompetence - altså evnen til at håndtere stress hos dig selv og andre. Du træner at anvende værktøjerne i praksis og inddrager aktuelle udfordringer i coachingen. Ledersparring hos Inperson giver dig mulighed for at

Virksomheder har brug for stærke ledere, der kan:
Kommunikere
Skabe relationer
Har indsigt i mellemmenneskelige relationer
Skabe resultater
Imødegå individuelle behov og mindske risikoen for sygefravær pga stress

Medarbejdere vil mødes som personer og ikke kun som medarbejdere.

Første skridt til at skabe dit eget ledelsesrum, er personlig indsigt. Dine ressourcer signalerer energi og spreder sig som ringe i vandet. En presset leder skaber stressede medarbejdere. En leder med overskud og mental styrke skaber tilfredse medarbejdere.
Arbejdsglæde i virksomheden øger produktiviteten, så regnestykket er enkelt: Trivsel giver overskud på bundlinjen!

Inperson’s Ressoucebarometer

Værktøjet der hjælper dig med at identificere hvad der tager energi og hvad der giver energi i din tilværelse. Udgangspunktet er holistisk og ressourcebarometeret sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om dig og dine muligheder for, at få alle dine ressourcer i spil.

Du får indblik i, hvilke centre i din hjerne der aktiveres af forskellige aktiviteter. Du træner at tage styring over disse mentale processer, der sikrer dig bedst mulig udnyttelse af dine ressourcer. Derved kan du opnå optimal præstation med de ressourcer der er til rådighed uden at blive overbelastet.