FORSIDE
PRODUKTER
OM INPERSON
KONTAKT
REFERENCER
PRIVAT

referencer
Post Danmark
MindEffekt forløbet hos Inperson har givet mig et bedre fundament til, at drive mig selv både på det personlige plan og ikke mindst i mit chef job.

Efter mere end 20 år som chef og leder med diverse faglige og personlige uddannelser var jeg nået til ét punkt hvor jeg havde lyst til, at arbejde med mig selv på en anden måde. De udfordringer jeg møder i mit job, som følge af de samfundsmæssige “kriser” betyder, at man rent ledelsesmæssigt har brug for en anden robusthed. En robusthed til, at tackle både de økonomiske og ledelsesmæssige opgaver for bl.a., at overleve den “brændende platform”. Samtidig er det også vigtigt for mig, at der er en sammenhæng mellem mit private liv og de tiltagende udfordringer i jobbet.

Og netop uddannelse hos Inperson gjorde det muligt for mig. Heidis evne til, at designe netop det jeg havde brug for “på dagen” kombineret med metoderne for Mindfulness har gjort det let og enkelt, at bringe det ind som en fast del af min hverdag. Det, at kunne bryde mine “vaner/tankemønstre” og opnå andre og bedre resultater har for mig været afgørende.

Det har givet mig en viden om hvornår “lader jeg mig styre af” erfaringer contra “hvordan kan jeg selv skabe mine erfaringer på baggrund af fakta og ikke forestillinger”. At se i hvilke situationer “min hjerne” leger med mig. Det betyder, at jeg i visse ledelsesrelationer har flere og andre ressourcer end jeg tidligere har haft til rådighed. Og jeg kommer hurtigere til konstruktive og brugbare løsninger.
Det helt afgørende for mig har været, at jeg har oplevet, at værktøjerne ikke blot “lægges” på hylden efter endt kursus – men er aktivt “sat på hylden” og dermed værktøjer jeg arbejder med uden, at skulle have studie materialet frem. Værktøjerne har printet sig i min bevidsthed, og jeg er overbevidst om, at det gør både min kommunikation og min ledelse mere nærværende!
Så det har været, og er en fantastisk rejse jeg har givet mig selv som 46 årig. Jeg har fået værktøjer der for alvor har givet mig indsigt i mine reaktionsmønstre og handlinger også i mit private liv, så Inperson kan varmt anbefales til alle der ønsker, at lære noget om sig selv og ikke mindst blive ved, at lære. Og som samtidig skaber energi til sig selv!

Susanne Elise Jensen
Driftschef, Post Danmark A/S
" Heidi formår at drage omsorg for sygemeldte borgere samtidig med at hun udfordrer deres usikkerhed ift. tilbagevenden til arbejdsmarkedet "
JobCenter Vejle
Heidi Munksgaard, Inperson har været vores samarbejdspartner i en 1½ årig projektperiode, hvor hun til dels udbød mindfulness – hold og til dels individuelle trivselssamtaler med stress/depressions- eller smerteramte borgere. Heidi har udført opgaverne med stor professionalisme og enorm empati for deltagerne. Hun formår at drage omsorg for sygemeldte borgere samtidig med at hun udfordrer deres usikkerhed ift. tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Forløbene har i mange tilfælde ført til at borgerne blev raskmeldte med redskaber til at forebygge ny sygemelding. Jeg er sikker på at det har afkortet mange sygeforløb og jeg håber at også arbejdsgivere vil benytte sig af Heidis tilbud ifm. deres medarbejderes sygeforløb.

Aneline Carola Tietgen
Afdelingsleder, JobCenter Vejle

Morten B. Kristensen
Jeg har deltaget i Mindfulnessforløb og sideløbende haft trivselssamtaler med Heidi. Mindfulnessforløbet gav mig nogle konkrete værktøjer til at tage udbrændthed / stress i opløbet. Trivselssamtalerne var et fantastisk supplement, hvor Heidi gav mig nogle mere målrettede redskaber, til de udfordringer, som jeg stod med personligt. Forløbet hos Heidi har haft stor betydning for min trivsel, og jeg kan varmt anbefale inperson.

Morten B. Kristensen
" Forløbet hos Heidi har haft stor betydning for min trivsel, og jeg kan varmt anbefale inperson "

jobcenter vejle
jobcenter vejle