FORSIDE
PRODUKTER
OM INPERSON
KONTAKT
REFERENCER
PRIVAT

Stress
Stress
Stress er et fælles problem som kræver en fælles indsats. Derfor er der behov for hjælp til at komme godt igennem processen for både den stressramte og arbejdsgiveren. Herved undgås unødvendige menneskelige og økonomiske omkostninger. Med den rigtige indsats kan en sygemelding enten forkortes eller helt undgås til gavn for både virksomheden og medarbejderen. Jeg har en solid erfaring med stresshåndtering da jeg igennem 10 år har arbejdet koncentreret med stress, angst eller depressionsramte.

Inperson tilbyder følgende forløb:Kontakt Inperson og lav en aftale, allerede i dag


Stresshåndtering og forebyggelse

Selvom du, som arbejdsgiver, har viljen til at støtte op om medarbejdere, der rammes af stress, kan det være svært at vurdere, hvad der er den bedste hjælp. Mange stressramte oplever, at det er utroligt svært for omgivelserne at forstå, hvilken påvirkning stresssymptomer har.

Det er især svært for den ramte selv at give udtryk for, hvad han/hun har behov for i vejen ud af stress. Ofte fordi den stressramte ikke selv ved det, eller kan mærke sine egne behov.


Det stiller krav til dig som leder! Der er heldigvis masser af information om stress, der beskriver både symptomer og, hvad vi skal gøre for at undgå stressfælden. Der er ikke noget nyt under solen, men alligevel kan det være en vanskelig situation både for den stressramte og omgivelserne.
Hvordan du som leder i praksis kan bruge den tilgængelige information eller arbejde med virksomhedens stresspolitik, afhænger helt af din virksomheds viden og tilgang på området.

"Min erfaring viser, at noget af det som ledere og kolleger har sværest ved er, at finde balance imellem krav og hensyn til medarbejderen."

Det er svært at vide, hvornår der skal skubbes på og holdes igen med opgaver, hvornår medarbejderen er parat til at øge arbejdstiden m.m. Hvis der presses for meget på kan det koste ekstra fravær eller en ny sygemelding

Når medarbejderen vender tilbage efter stresssygemelding

Langt de fleste stressramte vil fortsat have en række symptomer, når arbejdet igen kalder. En genopstart på nedsat tid og med skånevilkår er derfor nødvendigt og vil give en hurtigere bedring. Krav der overstiger det medarbejderen kan holde til kan betyde at symptomerne fortsætter.

Kontakt Inperson på telefon +45 21 74 42 09 eller her, for at høre mere.